Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Kamp commissie
Vanaf
31 aug. 2018
Tot
2 sep. 2018
Locatie
Limburg

31 augustus t/m 2 september is het weer zover: Het Introkamp! Een heerlijk weekend in Zuid-Limburg om Domrenners te leren kennen en je goede vorm te tonen op de Cauberg of in de kroeg. Het kamp is toegankelijk voor zowel mensen die al lid zijn als mensen die nog lid willen worden. Daarom gaat de inschrijving ook niet via de site, maar via een Google Formulier, dat hieronder te vinden is! Meld je dus snel aan via de link. Inschrijven (en eventueel afmelden) kan tot en met 26 augustus. De kosten van het kamp zullen tussen de €45 en €60 liggen voor leden. Dit is inclusief vervoer, slaapplek en (koers)eten en drinken.  

We gaan naar camping Résidence Valkenburg in Schin op Geul en zullen daar in tenten overnachten.

Elk jaar gaan er twee groepen richting Introkamp, één groep op vrijdagochtend en één groep aan het begin van de avond. Moet je die vrijdag dus nog studeren of werken, zou je met de avondgroep alsnog mee kunnen.

Verder nog even een mededeling om rekening mee te houden: als er niet genoeg auto's geregeld kunnen worden, dan zou het kunnen dat sommigen met het openbaar vervoer naar Limburg moeten afreizen. De kampcommissie streeft ernaar niemand met de trein te laten gaan, maar als er te weinig auto's zijn zal dat wel moeten. Ben jij iemand die een auto regelt voor het weekend? Dan kan je een kilometervergoeding van 3 cent per kilometer tegemoetzien, bovenop de vergoeding van de benzinekosten.

Google Formulier: https://goo.gl/forms/zwxoMfTHE1dbJN713

Let op!

  • Leden hebben voorrang op donateurs.
  • Als je je hebt aangemeld voor het kamp en je bent nog geen lid, dan zal je naam niet in onderstaande deelnemerslijst verschijnen. Maak je hierover geen zorgen, want zodra je het Google form hebt ingevuld is je aanmelding compleet!
  • Als je je na 26 augustus afmeldt, betekent het dat je de volle mep moet betalen (dus ook de kosten voor de camping en de boodschappen). Coulance bij noodsituaties, familieomstandigheden en andere zaken die binnen een hardheidsclausule zouden vallen is geheel afhankelijk van de discretie van de Kampcommissie en de stemming op dat moment.
  • Preciezere informatie volgt in de week voor het kamp

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien