Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Kamp commissie
Vanaf
12 apr. 2019 10:00:00
Tot
14 apr. 2019 20:00:00
Locatie
Ardennenkamp

Ardennenkamp

Het Ardennenkamp komt eraan!

Over een kleine twee maanden reizen we af naar Malempré om in de Ardennen de benen te trainen en om te kijken hoe het met de vorm staat! Een heerlijk weekend fietsen. Je hoeft geen fietser met jarenlange ervaring te zijn om mee te kunnen met het kamp, alle leden zijn welkom en met iedereen wordt rekening gehouden. De kosten voor het kamp zullen voor leden rond de €75 per persoon liggen. Dit is inclusief vervoer, slaapplek en (koers)eten en drinken. De strippenkaartkorting voor leden geldt ook voor Ardennenkamp, dus als dit je eerste activiteit is krijg je hier de volledige €40 vergoeding.

Elk jaar gaan er twee groepen richting Ardennenkamp, één groep op vrijdagochtend en één groep aan het eind van de middag/begin van de avond. Moet je die vrijdag dus nog studeren, werken, zou je met de avondgroep alsnog gewoon mee kunnen.
Er zijn 33 plekken beschikbaar in het huisje, dus we hopen iedereen die mee wil een plek te kunnen geven! 

Erg belangrijk is het dat er genoeg auto's zijn voor het vervoer naar de Ardennen. De kampcommissie streeft ernaar niemand naar het huisje te hoeven laten fietsen, maar als er geen auto's zijn zal dat wel moeten. Of erger, dan moeten we mensen thuis laten... Ben jij iemand die een auto regelt voor het weekend? Dan kan je een kilometervergoeding van 3 cent per kilometer tegemoetzien, bovenop de vergoeding van de benzinekosten.

Let op!

  • Leden hebben voorrang op donateurs.
  • Als je je na 29 maart uitschrijft voor het kamp, dien je te betalen voor de huur van het huisje. Als je je na 6 april afmeldt, betekent het dat je de volle mep moet betalen (dus ook de kosten voor het eten en drinken). Coulance bij noodsituaties, familieomstandigheden en andere zaken die binnen een hardheidsclausule zouden vallen is geheel afhankelijk van de discretie van de Kampcommissie en de stemming op dat moment.
  • Preciezere informatie volgt in de week voor het kamp

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen