Maandagtraining

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
8 apr. 2024 18:00 - 21:00
Locatie
Verzamelen op Olympos

Maandagtraining

Maandag staat in het teken van een goede duurtraining. We verzamelen om 18:00 op Olympos, hier verdelen we de deelnemers, zo fietst iedereen bij een groepje waar die aan zijn/haar trainingswens komt. Van tevoren worden de routes voor de maandagtraining gedeeld. Deze variëren tussen de 40 en 80 kilometer, alle keuze dus! We proberen voor het donker thuis te zijn, dus de echt lange tochten zullen pas in juni worden gereden.

Of je nu 38 km/u gemiddeld rustig vindt of 18 km/u, je bent gewoon welkom en voor iedereen is er een geschikt groepje! Twijfel je waar je je bij wilt aansluiten, check het even bij het bestuur of een wegkapitein.

Dan zijn er een paar regeltjes! Richting de zomer wordt het steeds warmer dus neem genoeg volle bidons mee! Daarnaast geldt: hoe langer je op de fiets zit hoe meer eten je nodig hebt. Dus neem voldoende fietsreepjes mee, we stoppen even om die naar binnen te werken, niets vervelenders dan een hongerklop! Zorg ervoor dat je materiaal op orde is, helm op, doen je remmen het?, bij twijfel even laten checken bij wegkapitein of bestuur. Ook komt het weleens voor dat we een lekke band hebben, ook als je hem zelf niet kan wisselen, zorg er altijd voor dat je een nieuw bandensetje mee hebt! Daarbij kan het zijn dat het donker wordt als je terug bent, neem dus ALTIJD lampjes mee!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien