Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijd
Vanaf
8 jun. 2018
Tot
10 jun. 2018
Locatie
Wageningen

Ook dit jaar is wielrennen weer als keuzesport toegevoegd aan het GNSK. De wedstrijden vinden 8, 9 en 10 juni plaats in Wageningen. Na het succes van afgelopen jaar willen we natuurlijk weer 2 zo sterk mogelijke teams afvaardigen. Als je interesse hebt om deel te nemen, laat het dus zo snel mogelijk weten aan de wedstrijdcommissaris! Daarnaast kan je je ook hier aanmelden, zodat iedereen kan zien wie er zoal geïnteresseerd is.

Voor het mannenteam zoeken we 6 licentiehouders, waaruit een selectie zal worden gemaakt om het sterkste team af te vaardigen. Voor de vrouwen zoeken we eveneens 6 rensters, elke vrouw kan zich aanmelden!

Het klassement zal gaan over:

  • Ploegentijdrit met hele team
  • Sprintcup, met 3 renners per team
  • Individuele tijdrit, met 3 renners per team
  • Omloop met het hele team
  •  

De selectie zal zo transparant mogelijk verlopen en er zullen tegen de tijd dat het GNSK gaat plaatsvinden ook specifieke trainingen worden gegeven.

Let op! Niet iedereen is gerechtigd om uit te komen voor Utrecht, de regels lees je hier.

Verder overnacht iedereen op de camping bij het GNSK. Naast fietsen zal er ook gefeest worden, namelijk op vrijdag én zaterdag! Het precieze programma is nog niet bekend, maar mocht je meer willen weten kun je hier kijken

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien