Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Datum en tijd
11 mei 2019 11:00 - 16:00

Right To Play Toertocht

Right To Play Toertocht

Onbezorgd op de fiets kunnen stappen, sporten of andere leuke dingen doen. Dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Deswege zullen we op 11 mei een toertocht organiseren waarbij we zoveel mogelijk gaan betekenen voor ons goede doel 'Right To Play'. 

Wat doet Right To Play?
'Op veel plekken in de wereld is het voor kinderen niet vanzelfsprekend om te spelen. Omdat ze in armoede leven. Omdat ze gevlucht zijn voor oorlog. Omdat ze moeten werken. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe. Right To Play is een internationale organisatie die spelen inzet om het leven van kinderen te verbeteren. Met de unieke speelprogramma's dragen we bij aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Ze hanteren vier speelvormen: sport, educatief-, creatief- en het vrije spelen. Want als je speelt ben je voor even buutvrij.' Voor meer informatie over Right To Play, kijk hier!

Wat kunnen wij als Domrenners betekenen?
Op 11 mei zullen wij samen een toertocht fietsen voor Right To Play. De toertocht is voor iedereen toegankelijk dus neem zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie mee. Er is geen verplicht inschrijfgeld maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Klik dan hier:

Doneren 

Tijdens een pauze zullen wij klaarstaan met koffie en taart. Dit kan dan voor een mooi bedrag gekocht worden. Dit bedrag komt dan in zijn totaal ten goede aan de speelprogramma's van Right To Play.

Hopelijk zijn jullie even enthousiast als wij zijn! Zet de datum alvast in je agenda!

Zie de route hier.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien