Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
18 aug. 2018 05:00 - 23:50

Hou jij ook zo van fietsen!? Dat is mooi! Op zaterdag 18 augustus is het namelijk zover! De langste, mooiste en meeste legendarische toertocht van de ToCo staat dan op het programma. Vlak nadat de zon is opgekomen zullen we met een groep beginnen vanaf Olympos aan het vermaarde blokje om rond het IJsselmeer. Een unieke ervaring voor elke fietser en tevens de beste gelegenheid om jezelf om te dopen tot ware ‘supertoerder’. Naast het behalen van deze prachtige titel, is deze tocht van 320 km de kans om je eens een dag lekker te laten verzorgen door de soigneurs in de Domrennervolgauto. Om zoveel mogelijk tijd te besparen, zal er niet gestopt worden bije een café; gelukkig hebben we ons eigen rijdend café binnen handbereik! Gezien de afstand die op deze dag afgelegd moet worden, mikken we erop om een gemiddelde snelheid van ongeveer 30 à 32 km/h aan te houden. 
Het enige wat we nu van jou vragen is een flinke dosis moraal, doorzettingsvermogen en een schamele bijdrage van 1 cent per kilometer voor het bekostigen van de nodige energiereepjes. 
Inschrijven kan vanaf heden op deze pagina, let wel, er is slechts plek voor 14 bazen en leden hebben voorrang op donateurs! 
Veel liefs van de ToCo!


De route ziet er zo uit!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien